‘Energie-efficiënte warmte met één druk op de knop’

Hub Redactie
Hub Redactie
11 april 2023
2 min

Met het nieuwe digitale verwarmingselement 5 van HSK Duschkabinenbau kunnen individuele verwarmingsprogramma’s flexibel en energie-efficiënt worden ingesteld. Snel en ongecompliceerd gemonteerd is het de optimale elektrische aanvulling op een reeks aan HSK designradiatoren.  

Het slanke element heeft een hoogwaardige spiraalkabel en wordt eenvoudigweg in de gevulde designradiator geschroefd. In een handomdraai levert het efficiënte behaaglijke warmte. De gebruiker kan specifieke instellingen direct programmeren op het verwarmingselement of via de bij de set inbegrepen afstands-bediening. 

Plug & play-oplossing

Gewoon vastschroeven en beginnen met verwarmen – zo kinderlijk eenvoudig is de montage van het digitale verwarmingselement 5. Basale instellingen, zoals de maximumtemperatuur van het radiatoroppervlak, kunnen gebruikers direct op het verwarmingselement of op de bijgeleverde afstandsbediening uitvoeren. In stappen van  5 °C kan zo de optimale radiatortemperatuur worden ingesteld voor de badkamer en behaaglijke voorverwarmde handdoeken. Individuele dag- en weekprogramma’s kunnen worden vastgelegd met behulp van de afstandsbediening in de modus voor ruimteverwarming. Hierbij kan worden gekozen uit verschillende standen. Zo ondersteunt het digitale verwarmingselement 5 met afstandsbediening efficiënt en energiebesparend verwarmen. En dankzij een verwarmingspatroon met ronde buizen gebeurt de warmtevoorziening bovendien bijna geruisloos.

Wachtwoord

Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart-mat past het slanke verwarmingselement 5 naadloos in moderne badkamers. Verkrijgbaar in de vermogensniveaus 300, 600 of 900 watt en te combineren met de HSK designradiatoren van de series Atelier Highline, Yenga, Juke, Premium, Lavida, Softcube Plus, Line Aero, Line Round en Line Plus. De qua kleur passende 0,5 m lange spiraalkabel kan indien nodig tot 1,5 m worden uitgetrokken. De afstandsbediening is bij beide modellen wit en kan optioneel aan de wand worden gemonteerd of los worden gebruikt. Dankzij de innovatieve afstandsbedienings-technologie, wordt voldaan aan de hoge eisen van de Ecodesign-richtlijn. Voor de programmering moet de regelaar zich in dezelfde ruimte en binnen een maximale afstand van 10 meter van het verwarmingselement bevinden. Desgewenst kan hij worden beveiligd met een wachtwoord – zo worden onbevoegde of onopzettelijke wijzigingen, bijvoorbeeld door kleine kinderen, voorkomen.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer
Hub Redactie
Hub Redactie

Gerelateerde artikelen