Herman Schutte nieuwe Managing Director BMI Benelux

Hub Redactie
Hub Redactie
08 februari 2023
1 min

Herman Schutte is benoemd tot Managing Director van de fabrikant van dakoplossingen BMI Benelux. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de strategische richting van BMI Benelux in de komende jaren.

Schutte heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Dakenbranche. De afgelopen 3 jaar heeft hij als Managing Director Components bij BMI Group een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van de winstgevende groei van de BMI components bedrijven wereldwijd. Daarvoor was hij 17 jaar werkzaam binnen BMI Group, waarin hij verschillende rollen heeft vervuld zowel in de Benelux als Pan-Europees. Zijn brede ervaring stelt hem in staat om BMI Benelux optimaal te begeleiden in de huidige digitale transformatie. Herman Schutte volgt in deze functie Bert de Ru op die als commissaris betrokken blijft bij BMI in de Benelux en namens BMI actief lid blijft van verschillende brancheorganisaties.

Schutte heeft grote plannen met de BMI Benelux organisatie. “Als eerste moet de tevredenheid van onze klanten verder omhoog. Het op tijd leveren van volledige daksystemen moet centraal staan. Daarvoor is onze digitale transformatie een belangrijk speerpunt. We zijn 5 jaar geleden samengegaan: Icopal en Monier. Nog steeds hebben wij een veelheid van systemen en bedrijfsprocessen. Dat gaat dit jaar veranderen. In mei 2023 ronden wij ons zogeheten 2One project af: we gaan dan verder onder één nieuwe bedrijfsnaam, met één nieuw ERP platform en één standaard datastructuur voor al onze productgroepen en diensten. Dat alles in het belang van onze klanten”.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer
Hub Redactie
Hub Redactie

Gerelateerde artikelen