Van Dorp neemt Installatietechniek Hartog over

Hub Redactie
Hub Redactie
29 maart 2024
1 min

Installatiebedrijf Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Installatietechniek Hartog uit Nijmegen. Dit bedrijf, met een historie van 75 jaar, richt zich op technische installaties, loodgieterswerk, dakbedekkingen en duurzame energie. Installatietechniek Hartog heeft een jaaromzet van € 6 miljoen en er werken 25 medewerkers. Met deze overname versterkt het landelijk opererende Van Dorp zich in de regio Nijmegen.

Installatietechniek Hartog blijft haar werkzaamheden voorlopig onder de huidige bedrijfsnaam uitvoeren, waarbij de dagelijkse bedrijfsvoering vooralsnog in handen van Directeur Frans Hartog blijft. Op termijn draagt hij het stokje over aan Van Dorp en wordt Installatietechniek Hartog volledig geïntegreerd als Van Dorp vestiging.

Frans Hartog licht toe: “Deze samenwerking met Van Dorp is een zorgvuldig overwogen beslissing. Het verzekert de continuïteit van ons bedrijf en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Onze klanten en opdrachtgevers zullen profiteren van een solide organisatie, efficiënte werkprocessen en moderne IT-systemen. We kijken dan ook met vertrouwen uit naar een succesvolle nieuwe fase voor ons bedrijf, binnen de Van Dorp familie.”

Robby de Reus (Regiodirecteur Van Dorp) vult aan: “Ik ben trots op deze stap, die onze aanwezigheid in de regio Nijmegen aanzienlijk versterkt. De rijke historie, expertise en klantenkring van Hartog zijn zeer waardevol voor ons. We zijn vastbesloten om onze krachten te bundelen en samen bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generaties.”

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer
Hub Redactie
Hub Redactie

Gerelateerde artikelen