Blijf fit met ultralichte veiligheidsschoen met glasvezel neus

20 mei 2019 | 2 minuten leestijd

De waterdichte Firm heeft een ademende Cambrelle-voering die vocht- en geurvretend is. De bovenkant van microfiber zorgt voor extra ademend vermogen. De glasvezel neus is veel lichter dan materialen als composiet en staal en dient voor teenbescherming. Mede hierdoor is de werkschoen met een gewicht van 1230 gram per paar extreem licht.

Soepele afwikkeling

De flexibele rubberen zool is antistatisch, bestand tegen olie en biedt een optimale grip op allerlei soorten ondergrond. 3M-reflectoren zorgen ervoor dat je extra opvalt. Kortom de Grisport Cross Safety Firm is een schoen met een soepele afwikkeling, optimale bescherming en een aangenaam comfort.

Veiligheidsklasse S3

De Grisport Safety Firm valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kunststof neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een indeuk resistentie van tenminste 200 Joule. De weerstand bij beknelling is 15.000 N. De schoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn voorzien van een kevlar tussenzool. Ze zijn antistatisch, hebben een antislipprofiel en energieopname door de hak.

Gerelateerde artikelen