Grotere gevels vragen om nieuwe oplossingen

17 oktober 2017 | 2 minuten leestijd

Het nieuwe product, de DucoSlide LuxFrame 45/130, is de nieuwste ontwikkeling binnen het Duco assortiment voor aluminium schuifpanelen. Het product is speciaal ontwikkeld voor geveloppervlaktes die groter zijn dan de standaard maten bij utiliteitsgebouwen, collectieve woongebouwen (duplex) of luxe woningen.

Afmetingen frame

Duco`s nieuwste aanwinst wordt gekenmerkt door een sterk en robuust LuxFrame-kaderprofiel van 45 x 130 millimeter dat hoogtes tot 6 meter aan kan en een reikwijdte heeft tot 2,80 meter per paneel. “De esthetische, “vleugelvormige” Ellips 150-lamellen, vervat in het kaderprofiel, hebben een hellingshoek van 45° waardoor een optimale wering van zowel hitte als lichtinval bereikt wordt”, legt het bedrijf uit.

Welk kleur kies jij?

Qua kleur wil Duco de eindgebruiker wat te kiezen geven, want na anodisatie is elke gewenste RAL-kleur mogelijk.

Handmatige of elektrische bediening

Voor het bedienen van de schuifpanelen kan worden gekozen voor een handmatige op elektrische methode. Daarbij is het mogelijk om het systeem uit te breiden met het ondergeleidingssysteem `Vario` die oneffenheden in de ondergrond kan wegnemen. “Dat betekent ook een vereenvoudiging in plaatsing, montage én afregeling voor de installateur”, laat Duco weten. 

Gerelateerde artikelen