Hoge werksneaker S3 van Redbrick

21 september 2020 | 1 minuut leestijd

De KPU-stof op het bovenwerk, met noppenstructuur, geeft de robuuste schoen een stoere look. En zo stoer als de buitenkant is, zo comfortabel is de Comet van binnen. Dat is te danken aan de mesh voering met luchtdoorlatende, ademende eigenschappen. Deze sluit goed aan om de voet en voelt als een sok. De EVA tussenzool zorgt voor een uitstekende demping.

Minimaal 60 minuten waterafstotend

Veiligheid komt op de eerste plaats bij deze schoen die voldoet aan alle S3-veiligheidseisen. Dat betekent dat hij is uitgerust met een aluminium beschermneus en kevlar tussenzool en daarnaast minimaal 60 minuten waterafstotend is. De werkschoen is antistatisch en voorzien van ESD (Electro Static Discharge).

De slip- en slijtvaste zolen van rubber zijn voorzien van een profiel dat zorgt voor een goede afwatering. Dankzij de polstering van schacht en tong is de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. Kortom, de Redbrick Comet High is een veilige, slijtvaste, comfortabele, lichtgewicht werkschoen voor aanpakkers.

Gerelateerde artikelen