Lichtgewicht S3 veiligheidsschoen

6 juli 2022 | 2 minuten leestijd

De schoenen zitten erg comfortabel en zijn gemaakt van gerecycled microfiber en Cordura mesh bovenmateriaal. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk. Ook hierin zijn gerecyclede componenten verwerkt.

Je voeten in optimale conditie

Als je veel staand werk verricht gedurende de werkdag zetten je voeten soms wat uit. Carhartt heeft de pasvorm daarom zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Dankzij het flexibele ontwerp in combinatie met het lichte gewicht van de Jefferson loopt hij fantastisch. Je voeten blijven in optimale conditie, al werk je dag en nacht. Daarom is het een schoen die je ook in je vrije tijd draagt.

De Jefferson Rugged Flex werkschoen is waterafstotend en zeer ademend. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De PU buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie, is antistatisch en ook warmte- en oliebestendig.

Gerelateerde artikelen