Nieuwe hi-fi gehoorbeschermer van Hellberg

10 juni 2020 | 2 minuten leestijd

Gehoorbescherming is altijd onze topprioriteit bij Hellberg, maar met Xstream wilde het bedrijf ook een geweldige luisterervaring creëren. “Met de Xstream hoeft u geen compromissen te sluiten door te kiezen tussen professionele gehoorbescherming of uitstekend geluid”, zegt Fredrik Eriksson, R&D Manager bij Hellberg Safety. 

Met de ingebouwde spraakmicrofoon is het mogelijk gemakkelijk te telefoneren eventueel met behulp van de stemassistent op je telefoon. Tevens is er een microfoon met zwanenhals verkrijgbaar als accessoire om de spraakkwaliteit te verbeteren bij extreem lawaai.

Hellberg Xstream is verkrijgbaar in twee verschillende versies. Een basisversie voor streaming en een versie met als extra functionaliteit ¨Active Listening¨, zodat de gebruiker waarschuwingssignalen en menselijke spraak vanuit de directe omgeving kan horen tijdens het dragen en zodoende alert kan blijven. Beide versies zijn verkrijgbaar met hoofdband of met insteekbevestiging ten behoeve van veiligheidshelmen.

Xstream heeft een ingebouwde oplaadbare Li-Ion batterij met een gebruikstijd tot 50 uur. Een USB-oplaadkabel wordt standaard meegeleverd en kan worden aangesloten op een USB-telefoonadapter. Ook kan de Xstream worden opgeladen via een USB-aansluiting in bijvoorbeeld een auto of PC.

Komende zaterdag 20 juni zou voor de 15e keer de Dag van de Bouw plaatsvinden: dé dag waarop heel Nederland kennis kan maken met wat voor mooie dingen de bouw allemaal maakt en waarop vele bouwplaatsen hun deuren openen voor publiek. De coronacrisis gooide echter roet in het eten en de Dag van de Bouw gaat dit jaar niet door. Maar de bouw in het zonnetje zetten kan gelukkig ook online. Bouwbeurs.nl presenteert daarom deze week, in aanloop naar de de oorspronkelijke Dag van de Bouw, iedere dag een bijzonder bouwproject of -werk. Want de bouw maakt het, ook in coronatijd.  

Gerelateerde artikelen