Panasonic warmtepompen horen bij 100 mooiste ontwerpen

Installatie
16 januari 2023 | 2 minuten leestijd

De juryleden van de Good Design Award prezen het ontwerp van de buitenunit van de warmtepomp, dat opgaat in het landschap en bijdraagt aan de verbetering van de omgeving.

De Good Design Award selecteert “good design” uit verschillende industrieën. Een jury geeft erkenning door middel van een award aan het design dat tot doel heeft ons leven, onze industrieën en de samenleving als geheel naar een welvarender niveau te brengen.

Dit jaar ontving de organisatie 5.715 inzendingen, met in totaal 1.560 inzendingen die werden geselecteerd voor een award. Van alle winnaars ontvingen 100 ontwerpen bijzonder hoge beoordelingen van de juryleden en werden geselecteerd voor de Good Design Best 100, waaronder de Aquarea K- & L-generatie warmtepompen van Panasonic.

Flexibel systeem

Bij het veroveren van een plaats in de Good Design Awards 2022 merkte de jury op dat het ontwerp van Panasonic voor de Aquarea K- & L-generatie “is verheven tot een uiterlijk dat opgaat in het landschap en bijdraagt aan de verbetering van de omgeving…. Bovendien, gezien het feit dat veel apparaten met afstandsbedieningen aan de muur hangen, maakt de afstandsbediening gebruik van een flexibel systeem dat ofwel integraal met de boiler of afzonderlijk kan worden geïnstalleerd.”

Gerelateerde artikelen