Plieger en ThermoNoord verkorten levertijd bestelproducten met vier weken

Installatie
22 april 2024 | 2 minuten leestijd

Plieger en ThermoNoord, twee groothandels voor onder andere sanitair, verwarming en klimaatbeheersing, breiden hun productaanbod uit met circa 60.000 producten door hun magazijn te koppelen aan die van hun moedermaatschappij. Met deze nieuwe dienst, DEPOTEXPRESS genaamd, kunnen ze deze producten ook nog binnen 48 uur leveren via GLS.

Het belangrijkste voordeel van deze uitbreiding is dat beide groothandels producten die ze voorheen moesten bestellen omdat ze die niet op voorraad hadden, nu veel sneller kunnen leveren. Met DEPOTEXPRESS is die levertijd verkort van twee tot vier weken naar maximaal een paar dagen. In de loop van 2024 wordt deze dienst verder uitgebreid naar minimaal 150.000 producten. Het gaat om zowel overlappende als nieuwe en aanvullende producten. De grootste uitbreiding vindt plaats binnen de productcategorieën verwarming, sanitair en elektra. 

Nieuwe leveranciers en exclusieve merken

Plieger en ThermoNoord voegen op deze manier maar liefst 400 nieuwe leveranciers en exclusieve merken toe aan hun assortiment. Hiermee wordt het aanbod van A-merk leveranciers nog breder. Onder de nieuwe leveranciers bevinden zich bekende namen zoals KWC, Nobili, Gessi, DAB pompen, Assa Abloy, en DeWalt. Naast de nieuwe leveranciers bieden beide groothandels nu ook een bredere beschikbaarheid van exclusieve merken, zoals Conel, Cosmo en Vigour.

De webshops

Het DEPOTEXPRESS assortiment is verkrijgbaar via de webshops van de groothandels, via E/Xpress en via verkoop binnendienst. Om gebruik te maken van de dienst kun je eenvoudig een account aanmaken bij de webshops van Plieger of Thermonoord

Gerelateerde artikelen