‘Rond’ is helemaal terug

14 juli 2022 | 3 minuten leestijd

Geesa lanceert met Opal niet alleen een uiterst stijlvolle, maar ook uiterst aantrekkelijke serie in het lage- en middensegment; het krachtige ontwerp heeft een kostenefficiënte en slimme constructie met een uiterst eenvoudige montage. Door het complete aanbod badkameraccessoires binnen deze serie en de diversiteit in afwerking is Opal in vele projecten en interieurs toepasbaar, zowel in de hospitality branche als voor architecten en installateurs.

Badkameraccessoires zijn de finishing touch van de badkamer. Ze versterken de interieurstijl of zorgen juist voor een extra accent. Accessoires zijn daarom echte eyecatchers. Geesa Opal is zo`n eyecatcher. De serie speelt in op de actuele trends, heeft een luxe uitstraling en past in veel verschillende badkamerstijlen door de toegankelijke vormgeving en de diversiteit in kleuren. Chrome, brushed stainless steel, brushed gold, black en brushed metal black zijn de finishes waarin de Opal accessoires verkrijgbaar zijn. Het ronde rozet van de finishes brushed stainless steel, brushed gold en brushed metal black is voorzien van een luxueuze radiale brush. De prijs van Opal maakt de serie extra aantrekkelijk.

De collectie

De Opal collectie is breed en biedt een compleet aanbod aan accessoires voor de badkamer en het toilet in alle finishes. Afhankelijk van het accessoire wordt de metalen `body` gecombineerd met glas of zwart kunststof. De serie bevat onder andere een planchet (60 cm), tandenborstelhouder, zeephouder, handdoekring, diverse handdoekhouders, toiletrolhouder met of zonder klep en dubbel of enkel met planchet, handdoekhaakjes, zeepdispenser, toiletborstelhouder en douchemand.

Functioneel en hygiënisch

Bij elke accessoire speelt de functionaliteit en de hygiëne een grote rol. Een uitstekend voorbeeld is de douchemand. Deze is opklapbaar, waardoor de muur achter de mand ook schoongemaakt kan worden. De royale mand biedt veel opbergruimte, maar is ook voelbaar comfortabel in de douche, door de afgeronde hoeken van de zwarte kunststof mand. Bijzonder functioneel en stijlvol is ook de toiletborstelhouder. De houder is zonder opsmuk ontworpen en eveneens vervaardigd van zwart kunststof met afgeronde vormen, wat het accessoire een vriendelijke uitstraling geeft. Kunststof is ook hygiënisch en bovendien is de houder van Opal goed schoon te maken, doordat deze van het muurplaatje kan worden afgenomen. Na het reinigen in een sopje of in de vaatwasser is deze gemakkelijk weer terug te plaatsen.

Snel en eenvoudig te installeren

Geesa laat met Opal zien dat een eenvoudig design heel krachtig kan zijn. Dat geldt ook voor de montage. Dankzij het ingenieuze, eenvoudige ophangsysteem, dat bestaat uit een kunststof muurelement dat verborgen zit achter de ronde cover, is Opal gemakkelijk met twee schroeven direct op de muur te monteren. Een fijne gedachte tijdens het afronden van een project.

Uitgebalanceerd

De ontwerpers van Opal hebben een eenvoudig en tegelijk zeer karakteristiek accessoire ontworpen met een grote keuze aan kleuren en combinatiemogelijkheden, dat betaalbaar en in vele ontwerpen toepasbaar is. Daarbovenop levert Opal de kwaliteit waar Geesa om bekend staat met een garantietermijn van 15 jaar; de serie is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Ook bij intensief gebruik.

Meer informatie over Geesa Opal is te vinden op www.geesa.com/opal.

Gerelateerde artikelen