Smart domotica, WTW en dakcentrales

“Smart Home” 

Wolf Energiesystemen heeft een nieuw WRS-2 regelsysteem. Het systeem maakt het mogelijk om een verwarmingssysteem eventueel met zonne-energie en ventilatiesysteem te bedienen via een smartphone. Met de app kunt u onder andere de temperatuur en het klokprogramma veranderen, ter plaatse als onderweg. Daarnaast wordt grafisch gepresenteerd hoeveel energie het zonne-energiesysteem bespaart. Het is mogelijk om de installatie te bedienen via de BM-2 bedienmodule met grafische kleuren TFT-display en het systeem kan via een SD kaart worden voorzien van software updates voor toekomstige functies.

HR-WTW units

Apart aan de CKL-iH-4400/5800 HR-WTW units is dat ze ter plaatse, indien gewenst, in de lengte richting deelbaar zijn voor transport door een deuropening. De 4400 is deelbaar in een deel van 645 en 715 mm, de 5800 in een deel van 950 en 715 mm. Beide units hebben een lengte van 2237 mm en zijn 1713 mm hoog. De CKL serie voldoet aan rendementsklasse H1 voor de warmteterugwinning (zeewaterbestendige aluminium tegenstroomplatenwisselaar). De luchtsnelheid is maximaal 1,8 m/s (snelheidsklasse V2) en de EC ventilatoren voldoen aan elektrische vermogensklasse P1.

KG TOP dakcentrale

Deze dakcentrale kan bestaan uit een luchtbehandelingskast, koudetechniek, verwarmingsketels, zonne-energiesysteem, warmtepompen en regeltechniek. Alle leidingen en bekabeling in de aandacht geschonken aan energieverbruik en bereikbaarheid voor servicedoeleinden. De regeling heeft een een display en kan uitgevoerd worden met een 10,4″ touchscreen of communicatiemodule voor BACnet, ModBus of Lonworks. Als alternatief kunt u kiezen voor een Ethernetmodule (webserver), waarmee de unit via een PC lokaal of op afstand kan worden bediend.