Vaillant verlaagt prijzen van cv-ketels

Installatie
19 september 2023 | 2 minuten leestijd

Vaillant heeft per 1 september 2023 de adviesprijzen van cv-ketels met tien procent verlaagd. De prijsverlaging geldt voor alle producttypes en alle varianten. Daarnaast zijn alle modellen warmtepompen weer uit voorraad leverbaar, waaronder de aroTHERM pure als de nieuwe hybride warmtepomp instapoplossing van Vaillant. 

De prijsverlaging heeft betrekking op de varianten van de ecoFIT pro, ecoTEC pure, ecoTEC classic, ecoTEC plus en ecoTEC exclusive. Anniek Has, Sales Director bij Vaillant Group Netherlands: “Met aangescherpte adviesprijzen op al onze modellen stellen wij onze partners in staat om voor zowel het lagere áls het hogere segment cv-ketels een zeer aantrekkelijk Vaillant aanbod te doen. Waar de extra compacte ecoFIT pro beantwoordt aan de wensen van zeer lage beheerskosten, voegt de ecoTEC plus daar extra warmwatercomfort aan toe. Een prijsverlaging dus zonder concessies te doen op de bekende Vaillant-kwaliteit.”

Warmtepompen op voorraad

Alle modellen warmtepompen van Vaillant zijn inmiddels weer per direct uit voorraad leverbaar. Dit betreft niet enkel de bekende aroTHERM plus en aroTHERM split modellen, ook de recent geïntroduceerde aroTHERM pure kan per direct bij de groothandel worden besteld en uit voorraad worden geleverd. Bij nieuwe opdrachten en bestellingen voor all-electric en hybride opstellingen kan dan ook worden uitgegaan van korte levertijden.

De nieuwe aroTHERM pure is een lichte en compacte lucht-water warmtepomp die uitermate geschikt is voor hybride systemen. De aroTHERM pure is voorzien van R32 split technologie en is beschikbaar in vermogens van 4, 6, 8 of 10 kW. Samen met een eenvoudige installatie en gunstige prijs-kwaliteitverhouding is de aroTHERM pure een aantrekkelijke hybride instapoplossing voor zowel installateur als woningeigenaar.

De adviesprijs van de Vaillant aroTHERM pure staat vast tot eind 2024. Dat geeft de markt de zekerheid van geen tussentijdse prijsverhoging in deze periode.

Gerelateerde artikelen