Wilo mixers voor afvalwaterzuivering

Installatie
11 april 2023 | 2 minuten leestijd

De Wilo-EMU TRE dompel-motorroerwerken zijn speciaal ontworpen om afvalwater zo efficiënt mogelijk in beweging te houden.

Na mechanische zuivering is nog zo’n 60 tot 70% van de verontreinigingen opgelost in het rioolwater. Microbiologische processen worden gebruikt om deze verontreinigingen af ​​te breken. Voorstuwers zoals de Wilo-EMU TRE zorgen voor de nodige stroming en zorgen ervoor dat het geheel in een homogene substantie blijft in de actiefslibtank.

Rustige loop en zeer energie-efficiënt

Dankzij de tweetraps planetaire tandwieloverbrenging en de evenwichtige belasting van de verstoppingsvrije propellerbladen draaien deze mixers ontzettend rustig. Dit is niet alleen prettig voor het gehoor, maar ook voor de levensduur van de apparatuur. Bovendien zijn de voortstuwers voorzien van een innovatieve schoepengeometrie en energiezuinige IE3/IE4-motoren. Dit zorgt voor een hoog rendement en lage energie- en bedrijfskosten.

Geschikt voor elk afvalwatersysteem

De Wilo-EMU TRE voortstuwers zijn geschikt voor verschillende tankgeometrieën en -dieptes. Hierdoor is er altijd een geschikt model te vinden voor jouw afvalwatersysteem, groot of klein. Bovendien zijn de mixers ontzettend onderhoudsvriendelijk. Zo heb je er zo min mogelijk omkijken naar. Jij kunt je focussen op andere belangrijke zaken.

Onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk

Het roerwerk beschikt over een breed stuwkrachtbereik van 380 N tot 4250 N en verschillende propellerdiameters van 1200 mm tot 2600 mm. Dit is de reden dat de productfamilie bijzonder geschikt is voor verschillende tankgeometrieën en -dieptes.

Gerelateerde artikelen