Nieuwe multi-split airco’s van Nefit Bosch

Sander van der Meijs
Sander van der Meijs
14 juni 2024
1 min

Voor de Climate 5000 M multi-split buitenunit had Nefit Bosch tot voor kort alleen regulieren wandunits. Daar zijn nu ook plafondcassettes, kanaal-units en vloerunits bij gekomen. De nieuwe oplossingen zijn zowel geschikt voor woningen, als voor kleinzakelijke toepassingen.

De Climate 5000 M multi-split buitenunit heeft vermogensvarianten van 2 kW tot 12,5 kW en is geschikt voor grotere appartementen, eengezinswoningen en kleine bedrijfsgebouwen. Op een buitenunit kunnen maximaal vijf binnenunits worden aangesloten. Vanaf nu zijn dat dus wandunits, plafondcassettes, kanaal-units of vloerunits. De units zijn geschikt voor woningen, retail en andere kleinzakelijke toepassingen, zoals kantoren aan huis of praktijkruimtes.

Wand, plafond, kanaal of vloer

Voor montage in het plafond levert Nefit Bosch verschillende cassettes met vermogens van 2,0 tot 7 kW, deels voorzien van zwenkfunctie en geavanceerde 3D-spiraalventilator. In dezelfde vermogensrange kunnen klanten ook kiezen voor kanaal-units als inbouwcomponent. Tot slot zijn er vloerconsoles in vermogens van 2,6 tot 5 kW voor montage op de vloer of aan de muur.

Naast de meegeleverde afstandsbediening of bedrade thermostaat (voor de kanaal-units) kunnen de binnenunits worden bediend met een smartphone, via een gratis app. Hiervoor moet overigens wel een optionele wifi-module worden geïnstalleerd.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer
Sander van der Meijs
Sander van der Meijs

Gerelateerde artikelen