Armaturenfabrikant Luxius preferred partner van wereldspeler Griven

Installatie
18 mei 2023 | 2 minuten leestijd

Griven is specialist in het uitlichten van historische gebouwen, parken, bruggen, voetbalstadions en andere spraakmakende locaties over de hele wereld. Luxius is trots dat het met deze samenwerking aan de absolute top van deze markt is toegevoegd.

Griven is als wereldleider op het gebied van façade- en gevelverlichting al jarenlang partner van een breed scala aan gerenommeerde architecten en bedrijven. Zo verzorgde het onder meer de verlichting van de Akropolis, de Eiffeltoren en de Puskás Aréna in het Hongaarse Boedapest: enkele van de meest prestigieuze projecten op het gebied van internationale architecturale verlichting.

De exclusieve high-end armaturen van Griven zijn toonaangevend in de verlichtingsindustrie. Dankzij dit nieuwe partnerschap kan Luxius zijn klanten een nog completer assortiment innovatieve producten voor buiten bieden, die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Toonaangevend partnerschap

Luxius vertrouwt op Griven voor het leveren van de beste colour changing én solid white light producten. Hiermee waarborgt het bedrijf de creativiteit en de schoonheid van de architectuur en laat het ieder pand en monument optimaal tot zijn recht komen.

Het is een bijzondere eer dat Griven Luxius heeft uitverkoren als preferred partner en het bedrijf daarmee deel uitmaakt van de absolute top van de verlichtingsindustrie. Luxius is ervan overtuigd dat deze samenwerking een nieuw hoogtepunt vormt in de verlichtingswereld.

Gerelateerde artikelen