De tuin in de schijnwerpers

29 juli 2014 | 3 minuten leestijd

Door een bewegingsmelder kan de buitenverlichting van OSRAM in de gewenste hoek en op de gewenste afstand worden in- en uitgeschakeld.

Spots, minispots en wandarmaturen vullen de tuin mooi aan en geven het een moderne en warme sfeer.

De avonden die niet zonder verlichting kunnen!

De spots van LED NOXLITE hebben een beweegbare en regelbare kop met een mogelijke hoek tussen de 90° en 140° hierdoor geeft deze een optimale lichtopbrengst. Eenvoudig te monteren, beschikbaar in drie verschillende lichtsterkten met of zonder bewegingsmelder, kunnen ze, zodra de duisternis valt, een aanwezigheid tot 10 meter detecteren. OSRAM geeft u een veilig gevoel.

Op maat gemaakt design, comfort en veiligheid ook voor de tuin!

De wandarmaturen NOXLITE LED WALL zijn uitgerust met een bewegingsmelder en hebben de mogelijkheid om de verlichtingstijd aan te passen van 5 seconden tot 10 minuten, ook heeft de NOXLITE LED WALL een dag en nachtdetector.

Op elke manier!

Zigzag of rond een bloemperk, de minispots NOXLITE LED GARDEN zijn heel eenvoudig te installeren, buiten aan te passen en maken de terrassen en tuinen nog mooier. Op verstelbare pinnen, geschroefd of gelijmd, de minispots NOXLITE LED GARDEN hebben een plastic behuizing, zijn resistent tegen UV en achterelkaar te plaatsen tot een lengte van 10 meter. De minispots LED GARDEN zijn er ook in een versie met kleurwisselingen. Samen met de afstandbediening, is het mogelijk om de kleur van de spots naar wens aan te passen.

En de veranda, die mag er zijn!

Als wandverlichting of plafonnier, NOXLITE CIRCULAR is gemaakt om de terrassen, balkons en veranda`s op discrete en toch moderne wijze te verlichten. Met haar structuur van roestvrij staal bestand tegen spatwater en UV en heeft een bewegingsmelder.

> Bekijk het bedrijfsprofiel van Osram

Gerelateerde artikelen