Nieuwe UltraEfficient LED lampen van Signify

Hub Redactie
Hub Redactie
17 januari 2024
2 min

Signify vervangt haar conventionele lampen door de nieuwe Philips MASTER LED SON-T UltraEfficient (UE). Daarnaast breidt Signify zijn UltraEfficient LED-assortiment verder uit met de dimbare MASTER LED-lampen UE en A-klasse MASTER LED-spots UE.

De nieuwe producten voldoen aan het hoogste energielabel, ‘A’, onder de Ecodesign-verordening van de EU, en de energie-etiketteringsverordening, die onlangs in werking is getreden. Als A-klasse producten verbruiken deze nieuwe lampen en spots ten minste 43% minder stroom om hetzelfde vermogen te bereiken als standaard alternatieve producten.

Snelle return on investment

De nieuwe Philips MASTER LED SON-T UE-lampen zijn de eerste A-klasse LED SON-T-lampen met een kleurtemperatuur van 4.000K die in Europa zijn geregistreerd. De nieuwe lampen hebben een vergelijkbare uitstraling en lichtverdeling als hun conventionele equivalenten en kunnen eenvoudig achteraf in bestaande SON-T-armaturen worden ingebouwd. Bij een upgrade van conventionele HID-lampen kan in 2,3 jaar een potentieel volledig rendement op de investering worden behaald. Het vervangen van 100 eenheden van 100W conventionele HID-lampen door 42,8W A-klasse LED SON-T kan € 7.046 per jaar besparen. De lampen zijn niet-gerichte en niet-dimbare E27/E40-lampen, met een lumenbereik tussen 4.000 lm en 9.000 lm.

Upgraden

De nieuwe A-klasse MASTER LED-lampen UE en A-klasse MASTER LED-spots UE GU10 verbruiken minstens 45% minder energie in vergelijking met standaard LED-alternatieven, en gaan minstens drie keer zo lang mee. Bovendien zijn de A-klasse MASTER LED-lampen UE nu dimbaar, waardoor aanpasbare verlichtingservaringen mogelijk zijn.

“Met de lancering van deze nieuwe toevoegingen aan ons UltraEfficient-assortiment blijft Signify de verschuiving van conventionele verlichting naar efficiëntere LED-verlichting stimuleren”, zegt Michael Rombouts, Business Leader LED Lamps and Luminaires. “We willen het voor onze klanten gemakkelijker maken om innovatieve verlichtingsoplossingen met toegevoegde waarde te implementeren die de klanten helpen hun energieverbruik snel en effectief te verminderen.”

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer
Hub Redactie
Hub Redactie

Gerelateerde artikelen