Flamco en Comap presenteren samen complete verwarmings- en koeloplossingen

Installatie
13 februari 2023 | 2 minuten leestijd

Het hele spectrum van verwarmings- en koeloplossingen, van bron tot afgiftepunt: dat garandeert Aalberts hydronic flow control. Volgende maand presenteren Flamco en Comap daarvan samen de synergie-effecten. Ze zetten zichzelf neer als een one-stop-shop voor innovatief en efficiënt comfortbeheer in allerlei soorten gebouwen.

Terwijl Flamco, onder wiens paraplu de productlijnen van Meibes en Simplex zijn verenigd, al tientallen jaren een gevestigde waarde is in Duitstalige landen, slaat Comap in deze regio nieuwe wegen in. In andere EU-landen staat dit merk al sinds 1921 bekend om zijn regel-, afgifte- en comforttechnologie. Samen bestrijken Flamco en Comap alle fasen in de levenscyclus van verwarmings-, koel- en drinkwaterinstallaties voor particuliere gebouwen, woongebouwen met meerdere verdiepingen én commerciële gebouwen.

Het middelpunt van de stand van Aalberts hydronic flow control tijdens de ISH in Frankfurt van 3 t/m 17 maart 2023 is een innovatie-eiland waar Flamco en Comap  hun topinnovaties presenteren. Zo is er de VacuStream LT (Low Temperature) ontgasser. Eveneens te zien is de NexusValve Vivax G2, een drukonafhankelijk regelventiel (PICV) voor koel- en verwarmingscircuits, waarmee debietbegrenzing volautomatisch en bijzonder nauwkeurig verloopt. Het compacte LogoEco HCW-woningstation zorgt voor een elektronisch gestuurde warmwaterbereiding en zorgt ook voor verwarming en koeling van de woonruimtes. Met de LogoMini G2 biedt Flamco een nieuwe versie van zijn stadsverwarmingsonderstation LogoMini, dat is geoptimaliseerd qua functionele structuur en regelmodus. Tot slot maakt Comap Smart Home het innovatie-eiland compleet. De digitale oplossing bestaat uit een intelligente thermostaat die in combinatie met thermostatische koppen zorgt voor een hoog comfort. Alle producten hebben één ding gemeen: ze dragen bij aan het efficiënter, energiezuiniger en duurzamer maken van gebouwen. De stand laat zien hoe efficiënte verwarming- en koeloplossingen werken in alle soorten gebouwen: woningen, utiliteitsbouw, commercieel en industrieel.

De experts van Aalberts hydronic flow control leggen graag persoonlijk uit hoe de afzonderlijke producten gecombineerd kunnen worden tot maatwerkoplossingen. 

Gerelateerde artikelen