Nieuw flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem

Installatie
30 maart 2023 | 2 minuten leestijd

TruSys Flex van LEDVANCE is een nieuwe generatie lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor magazijnen, hoge hallen en industrie. “De nieuwe generatie biedt meer flexibiliteit aan mogelijkheden voor de lichtplanner en installateur”, zo betoogt de verlichtingsfabrikant.

LEDVANCE TruSys Flex is een IP40 LED armatuursysteem met een inklikoplossing met drukknoppen voor eenvoudige installatie zonder gereedschap. Het product heeft een hoge energie-efficiëntie van maximaal 175 lm/W met een plaatstalen behuizing (RAL 9016) inclusief een PMMA-lens. Het systeem kan worden gebruikt als directe vervanging voor installaties met T5 of T8 fluorescentielampen en is geschikt voor toepassingen in industriële hallen, magazijnen met hoge stellingen, garages en supermarkten.

Energy Rail

De Energy Rail (in 3 lengtematen) met vast geïntegreerde 5- en 8-polige kabel vormt de basis voor flexibele toepassingen. De TruSys Flex® lichtmodules bieden verschillende lumenpakketten (tot 12.100 lumen), uitstralingshoeken (30/60/90/120/2×30 graden) en reflectoren (prisma, opaal). Het systeem is beschikbaar als On/Off, DALI-2 en Emergency versie, en heeft ENEC-keurmerk. Accessoires zijn beschikbaar om het systeem flexibel en veelzijdig te combineren met bijvoorbeeld Tracklights, blinde afdekplaten en gependeld te monteren. TruSys Flex® wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Gerelateerde artikelen