LED-lampen alleen nog onder merknaam LEDVANCE

Installatie
12 oktober 2023 | 2 minuten leestijd

LEDVANCE breidt het assortiment professionele LED lampen en buizen sterk uit en levert deze uitsluitend nog onder het merk LEDVANCE. Sinds de start in 2016 heeft LEDVANCE zich in slechts zeven jaar gevestigd als een toonaangevende naam in innovatieve LED oplossingen. LEDVANCE biedt EU-conforme en toekomstbestendige LED alternatieven voor uitgefaseerde traditionele lampen voor vele toepassingen.

Van retrofit lampen en buizen, conversie-oplossingen tot complete armaturen inclusief lichtmanagement. Door het professionele assortiment LED lampen onder eigen merknaam aan te bieden, maakt de fabrikant de overstap naar eigen zeggen nog gemakkelijker. De verandering van merknaam voor LED lampen gaat samen met een productclassificatie van het portfolio in SUPERIOR, PERFORMANCE en VALUE Class, zoals al bekend van de LEDVANCE armaturen.

Het lampverbod van 2023 treft vooral traditionele fluorescentielampen. Het LEDVANCE LED buizen assortiment heeft het juiste LED-alternatief voor compatibele E-VSA’s, C-VSA of direct op netspanning. Met de online LEDVANCE lamp finder kan snel en gemakkelijk de juiste LED-buis worden gevonden ter vervanging van traditionele fluorescentielampen. Het sterk uitgebreide T8 EM portfolio is niet alleen opgesplitst in drie productklassen, maar heeft ook een indrukwekkende verscheidenheid. Zo zijn alle typen verkrijgbaar in de lichtkleuren 3.000, 4.000 en 6.500K. Alle lampen zijn van glas. Bovendien bieden lampen van de SUPERIOR CLASS en PERFORMANCE CLASS splinterbescherming.

Gerelateerde artikelen