Signify breidt outdoor-assortiment uit

Installatie
22 februari 2023 | 2 minuten leestijd

In oktober 2022 introduceerde Signify het WiZ lichtsnoer, de allereerste WiZ-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor-assortiment van WiZ uit met twee nieuwe producten: de nieuwe WiZ ELPAS-wandlamp en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van deze spots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

De nieuwe WiZ-grondspots zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is eenvoudig uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is kinderspel, dankzij het eenvoudige plug-and-play principe. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Door het lage voltage is het systeem veilig te installeren en te gebruiken.

De nieuwe ELPAS-wandlamp voor buiten (230V) is eveneens gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. Met verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren komt elke tuin, terras of balkon nog mooier tot bloei.

De nieuwe producten in het outdoor assortiment van WiZ zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de WiFi, waardoor de verlichting vanaf elke locatie kan worden bediend met de WiZ-app of WiZmote-afstandsbediening.

Gerelateerde artikelen