Versleijen Oirlo neemt ITZ Installatie Techniek Zurnée over

Installatie Techniek Zurnée ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties met betrekking tot duurzame energie, verwarming, koeling, ventilatie, water, gas en sanitair. Dit in zowel de particuliere als zakelijke sector. Persoonlijk contact en servicegerichte dienstverlening staan bij ITZ hoog in het vaandel.

Bas Zurnée heeft zijn bedrijf in 2008 opgericht na reeds zelf vele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de installatiebranche. Op basis van zijn uitgebreide kennis en het blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen, heeft hij zijn bedrijf kunnen uitbouwen tot een slagvaardig en succesvol installatiebedrijf. In Versleijen hebben ITZ en haar medewerkers een betrouwbare partner voor de toekomst gevonden, waarbij de continuïteit van kennis en vakmanschap op de lange termijn gewaarborgd wordt. Bas zal samen met zijn team onderdeel gaan uitmaken van het Versleijen-team en zijn rol als projectmanager vervullen. 

100 jaar ervaring, moderne oplossingen

Versleijen Oirlo is een écht familiebedrijf, opgericht in 1927. Door de jaren heen heeft Versleijen zich ontwikkeld tot specialist op diverse markten. Zo verzorgen ze complete werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit en industrie. Hun kennis en ervaring wordt ingezet bij de realisatie van hoogwaardig installatiewerk in de luxe woningbouw. Daarnaast voorzien ze volledige installaties voor de pluimvee- en varkenshouderij. Versleijen is sterk in het verzorgen van totaaloplossingen, van idee en ontwikkeling tot en met realisatie, service & onderhoud. 

Om aansluiting te houden bij het potentieel dat haar klantengroep biedt en daarmee groei te realiseren, wil Versleijen de komende jaren haar positie in de installatiemarkt verder versterken. Het doel van Versleijen is zich maximaal in te zetten op verduurzaming en energietransitie. Kennis en kunde van vakmensen met liefde voor het installatie-vak zijn daarbij cruciaal.