50% kortingsactie van SternTec bedrijfswageninrichting

7 mei 2013 | 6 minuten leestijd

 

Speciaal voor de nieuwe Ford Custom heeft SternTec bedrijfswageninrichting vloeren en wanden op maat geproduceerd om deze auto nog aantrekkelijker te maken. 
 
In de maanden april en mei 2013 kunt u uw Ford Transit Custom geheel voorzien van wand- en vloerbekleding met 50% korting op de actuele verkoopprijzen. Voor de overige CarCare producten van SternTec nodigen wij u uit te kijken op www.sterntec.nl

Helpdesk 
Ondanks deze handleiding nog vragen? Mail deze dan naar ons toe: info@installatieprofs.nl of neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer +31(0)30-295 2999. Wij helpen je graag verder.

Welkom bij InstallatieProfs!

Wat leuk dat je deelneemt aan InstallatieProfs.nl. Met jouw deelname kun je potentieel ruim 100.000 professionals uit de installatiebranche bereiken. In deze handleiding vertellen we je over de mogelijkheden en de werking van ons platform. Als je er niet uit komt kan je altijd contact met ons opnemen.

Inloggen als leverancier

Typ het volgende internetadres in: www.installatieprofs.nl. Rechts bovenin staat `inloggen`, klik daarop. Vul vervolgens de relatiecode en het wachtwoord in. Dit zijn dezelfde gegevens als die van de voormalige websites van InstallatieProfs of Elektrotechniek365. Tevens zijn deze gegevens verstuurd in de deelnamebevestiging. Klik op Inloggen. Je komt uit op jouw persoonlijke Dashboard; een samenvatting van al je activiteiten en statistieken.

Opties in de menubalk

1. Contactaanvragen
Hier staan letterlijk de informatie-aanvragen die bezoekers bij jouw producten, bedrijfsprofiel of nieuwsbriefadvertentie hebben gedaan. Tevens vind je hier de gegevens van bezoekers die een document (bijvoorbeeld brochure of prijslijst) hebben gedownload of een `Bel-mij-verzoek` hebben ingediend. Voor deelnemers met een Garantiepakket: een gepleegde download en `Bel-mij-verzoek` gelden tevens als informatie-aanvraag.

De contactaanvragen staan verdeeld in `openstaand` en `afgehandeld` zo kan je zelf bijhouden welke aanvragen zijn opgepakt. Je kunt een notitie maken bij de aanvraag bijvoorbeeld als je de aanvragen nog niet hebt kunnen bereiken en bij het afhandelen kan je aanvraag beoordelen.

2. Product indienen
In de menubalk bij het tabblad Product indienen kunnen nieuwe producten ingevoerd worden. Dit invoeren loopt langs vijf stappen en zou voor zich moeten wijzen. Mocht je toch ergens tegen aan lopen neem dan zeker even contact met ons op.

Nadat je een product hebt ingediend wordt het product naar onze redactie gestuurd. De redactie kijkt of voldoende informatie is ingevuld, of ze de teksten nog wat kunnen aanscherpen en of de teksten uniek zijn (geen kopie van je eigen website). Unieke teksten zorgen namelijk voor een betere vindbaarheid via zoekmachines. Wanneer je product wordt geaccepteerd, geplaatst of (voorlopig) afgewezen verneem je dat van ons.

3. Promotie indienen
Heb je in jouw pakket advertenties, advertorials of banners afgenomen? Via dit menu item vindt je alle informatie over het indienen. Emailnieuwsbrief advertenties kunnen direct in het dashboard worden ingediend.  Voorlopig moeten advertorials en banners nog per email worden aangeleverd aan de online marketeer. In de toekomst zal ook dit in het dashboard kunnen.

Belangrijk om te weten is dat jouw advertentie in de nieuwsbrief doorklikt naar een van jouw productpagina`s. Wanneer je dus met een specifiek product wilt adverteren moet deze toegevoegd zijn als product. Tussen het indienen van jouw product en de daadwerkelijke publicatie kan max. drie dagen zitten. Hou er dus rekening mee dat je jouw producten en advertenties op tijd inplant.

4. Contractgegevens
Klik je in de menubalk op Contract, dan zie je wat voor pakket er is afgesloten voor InstallatieProfs en wat daarbij is inbegrepen.

5. Statistieken
Klik in de menubalk op Statistieken. Bij de statistieken worden momenteel twee belangrijke aantallen weergegeven. De eerste is het aantal leads. Dit wordt getoond in het soort leads (downloads, informatieaanvragen en bel mij terug verzoeken) en vervolgens per product. Op die manier heb je duidelijk inzichtelijk wel product veel belangstelling krijgt en misschien interessant is om mee te adverteren of welk product extra achterblijft. Bij de leads per product zie je tevens aan de icoontjes of de aanvraag een informatieaanvraag of een download is geweest. Bel mij terug verzoeken worden alleen gedaan vanaf het bedrijfsprofiel en staan hier dus niet tussen.

De tweede statistiek die we voor je bij houden is de kliks die we genereren en doorsturen naar jouw eigen website. Ook hier zie je dit per product weergegeven.

Overige zaken

Jouw leveranciersprofiel
Heb jij jezelf al gevonden of bekeken op de website? Je vind jezelf op de website door een van je producten op te zoeken. Zoek jouw producten door bij menu item `producten` een zoekterm in te vullen of via de categorieën te zoeken. Bij ieder van jouw producten staat links onderin op de pagina een koppeling naar jouw leveranciersprofiel. De teksten op dit profiel vullen wij voor je in. Mocht je daar iets in willen wijzigen of toevoegen kun je ons dat laten weten via redactie@installatieprofs.nl.

Website doorontwikkelingen
De nieuwe InstallatieProfs website is live gegaan in maart 2017. We zijn blij en trots op het resultaat maar nog niet klaar. Het optimaliseren van een website kent geen einde. Om die reden zullen we zowel de lezers als de leveranciers de komende maanden en jaren nog regelmatig trakteren op nieuwe functionaliteiten die de website en/of jouw dashboard weer een stukje completer, beter en gebruiksvriendelijker maken.

Zijn jou dingen opgevallen aan het dashboard of de website waarvan je denkt dat deze functies beter, completer of gebruiksvriendelijker kunnen? Laat het ons dan zeker weten.

Recensies
Ben jij blij met de resultaten die je hebt behaald met InstallatieProfs? Of wil je simpelweg doorgeven hoe tevreden je bent met onze service? Je mag je recensie of quote altijd aan ons doorgeven op info@installatieprofs.nl of aan een van jouw contactpersonen. Wij zetten jouw recensie graag op onze website om te delen met nieuwe leveranciers.

Namens team InstallatieProfs: Veel succes met je deelname op InstallatieProfs.nl! 

Gerelateerde artikelen