Capaciteit van warmtepompen steeds hoger

23 augustus 2017 | 2 minuten leestijd

De MULTI V S is een compacte warmtepomp en is volgens LG geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren. “De MULTI V S is een driepijpssysteem, waardoor de unit tegelijkertijd kan koelen en verwarmen.” Die functionaliteit levert veel voordelen op voor binnenshuis en op kantoor. “De unit kan warmte uitwisselen met de buitenomgeving en ruimtes onafhankelijk verkoelen en verwarmen, waardoor het rendement gedurende de verschillende seizoenen omhoog gaat.”

Aansluiting met andere systemen

LG noemt de flexibiliteit om andere producten op het systeem aan te kunnen sluiten een ander voordeel van de MULTI V S. De combinatie met een hydrokit kan er voor zorgen dat verschillende ruimtes worden voorzien van sanitair warm water. De verdeelbox zorgt voor airconditioning in het kantoor of in huis. “De MULTI V S is ontwikkeld om de gebruiker alle voordelen van VRF te laten ervaren; de unit heeft lage operationele kosten, is eenvoudig te installeren en biedt comfort met individuele werking in verschillende ruimtes.”

Meer gemak installateur door certificaat

De MULTI V S is inmiddels uitgevoerd met een certificaat van Eurovent dat het product uitvoerig is getest. Door het certificaat kunnen adviseurs en installateurs gemakkelijker en transparanter verschillende producten vergelijken doordat deze zijn getest door een onafhankelijke partij. 

Gerelateerde artikelen