Mobiel werken gaat geld opleveren

28 maart 2014 | 2 minuten leestijd

U als ondernemer weet wat hiermee bedoeld wordt. Hoe kunt u bepalen welke beslissingen u moet nemen in de toekomst om een zo`n hoog mogelijk rendement te behalen? Deze beslissingen baseert u op inzicht in uw huidige resultaten. Daarom is het van belang om inzicht te krijgen in de belangrijkste gegevens van uw bedrijf. Een voorbeeld waarmee u dat kunt doen is Gilde Software.

Met het Digitaal Archief van Gilde Software zijn bedrijfsdocumenten digitaal te bewaren. Door middel van een rechtensysteem kan bepaald worden welke afdelingen of gebruikers(groepen) recht hebben op documentsoorten. Zo kunnen vertrouwelijke stukken worden afgeschermd van de rest van de organisatie.

“De Gilde-klanten”, zegt Hans Nooitgedagt, algemeen directeur van Gilde Software, “zijn projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Ze zoeken manieren om de uren van hun mensen maximaal te benutten, mogelijkheden genoeg. Het scheelt tijd als uren via de smartphone geboekt worden en direct in het systeem vastliggen. Of als je werkbonnen mobiel kunt afhandelen en de planning op elk moment kunt wijzigen omdat dat efficiënter is. Zo zijn er nog veel meer manieren om het rendement te verbeteren.”

“Veel van onze klanten maken inspectierapporten. Met onze software kunnen zij de inspectiegegevens mobiel vastleggen. Daarna kunnen ze rapporteren aan hun opdrachtgever. En je kunt ervoor kiezen om klanten zelf hun storingen te laten melden. Aansluitend kunnen klanten dan zelf een servicebezoek inplannen.”

Meer vaknieuws >>

Gerelateerde artikelen