Nieuw uiterlijk en betere waardes voor ventilatierooster DucoLine

7 mei 2013 | 3 minuten leestijd

 

De DucoLine onderging een ware gedaanteverwisseling en ruilde de gebogen binnenkap voor een volledig vlak binnenrooster. Met een extra glasgoot (38 mm) én verbeterde luchtdoorlaat beschikt dit rooster voortaan over nog meer troeven! 
 
Het klepventilatierooster DucoLine bundelde al langer enkele unieke eigenschappen, maar werd nu verder onder handen genomen. De grootste uiterlijke verandering is ongetwijfeld het vlakke binnenrooster. Het buitenprofiel blijft echter wel beschikken over een `soft-line` design. 
 
Een rooster, drie doorlaten
Met een en hetzelfde rooster kunnen er overigens drie verschillende luchtdoorlaten gehaald worden, afhankelijk van de toegepaste bedieningshendel (10, 17 en 23 dm³/s bij 1Pa). Dat zorgt voor een perfecte visuele uniformiteit, zowel in het gevelbeeld als binnenshuis, want aan het rooster is er geen verschil waar te nemen.
 
Bovendien kan de DucoLine 10/17/23 `ZR` nu ook toegepast worden op glasdiktes tot 32 mm dankzij een extra glasgoot van 38 mm! Kortom, heel wat troeven gebundeld in één en hetzelfde rooster!

100.000 installatieprofessionals GRATIS bereiken met je productnieuws. Wie wil dat nou niet?

InstallatieProfs.nl is hét grootste online platform voor de installatiebranche met 100.000 nieuwsbriefabonnees die we wekelijks op de hoogte brengen van het laatste productnieuws en innovaties. Daar kan jouw productnieuws ook tussen staan!

Stuur je persberichten en/of productnieuws kosteloos en zonder verdere verplichtingen naar redactie@installatieprofs.nl. De redactie van InstallatieProfs helpt je graag verder*. Ook als je geen leverancier bent maar je hebt een innovatie gezien die nog mist op InstallatieProfs dan horen we het graag. 

Zet ons op de perslijst 
Staat ons e-mailadres al op de perslijst? Fantastisch. We zien dan ook in de toekomst graag de persberichten tegemoet.

Liever adverteren?

Een redactioneel item over jouw product is natuurlijk fantastisch maar we kunnen meer voor je betekenen! Denk eens aan een exclusieve mailing naar ons bestand, een advertentie in de nieuwsbrief of op de homepage of wellicht een campagne op maat. Zie hier voor meer informatie.

* We garanderen geen plaatsing van het ingestuurde nieuws. Voor die zekerheid verwijzen we je graag door naar onze advertentiemogelijkheden.

Gerelateerde artikelen