Van het uitzetten van de cv tot luchtdicht bouwen

1 juli 2015 | 2 minuten leestijd

Het artikel naar aanleiding van een interview met Joep van de Ven van CV Tuning maakte veel los. Tegelijkertijd is het met 2.029 unieke lezers ook meteen het meest gelezen artikel van de maand. In het stuk vertelde Van de Ven dat hij klanten die willen besparen op hun energierekening, vaak het advies geeft om hun cv uit te zetten. Niet iedereen kon zich vinden in zijn goedbedoelde advies en dat leverde dan ook behoorlijk wat (ongezouten) reacties op.

Luchtdicht bouwen

Het stuk over luchtdicht bouwen vond gretig aftrek deze maand. Liefst 1.748 unieke lezers waren geïnteresseerd en kwamen dankzij het stuk meer te weten over deze manier van bouwen. Zo kwamen zij erachter wat de voordelen zijn van luchtdicht bouwen. En daarbij gaat het lang niet alleen om het verlagen van de energierekening.

Warmtepompen

De columns van Rob Verbrugge worden eigenlijk altijd goed gelezen. Ook deze maand was het raak. Met 1.088 unieke lezers wist Verbrugge opnieuw te scoren. In zijn column beschrijft hij de kloof tussen installateurs en warmtepompen. De onbekendheid, het kennisniveau en de negatieve verhalen zijn hier volgens Verbrugge vaak debet aan. Toch zullen warmtepompen steeds vaker gebruikt worden en onze columnist raadt installatiebedrijven dan ook aan om deze kloof te dichten. 

Gerelateerde artikelen