Van infraroodverwarming tot sanering

2 maart 2015 | 2 minuten leestijd

Infraroodverwarming is een hot topic in de installatiebranche. Het wordt wel eens de verwarming van de toekomst genoemd. Dat het onderwerp speelt, bleek ook uit het feit dat het artikel over infraroodverwarming goed gelezen werd. Liefst 3.148 lezers bekeken het artikel en ontdekten de voor- en nadelen, de mogelijkheden en de toepassingsgebieden.

Veel lezers zagen de voordelen in van deze vorm van verwarmen. Het artikel leverde dan ook de nodige enthousiaste reacties op. Een aantal lezers noemt de combinatie zonnepanelen en infraroofverwarming de beste oplossing voor de toekomst. Sommigen waren wat kritischer en wezen op de nadelen van infraroodverwarming, zoals het feit dat het niet overal gelijkmatig zou verwarmen.

Zonneboiler

Zonnepanelen blijven een boeiend onderwerp. Ook nu wist een artikel over het verschil tussen zonnepanelen en zonneboilers veel lezers te trekken; om precies te zijn 1.891. Zonneboilers hebben veel voordelen ten opzichte van zonnepanelen. Zo hebben zonnepanelen een kortere terugverdientermijn dan zonneboilers en leveren zonneboilers vier keer zoveel energie op als pv-panelen. Uit de vele reacties die het stuk opleverde, werd duidelijk dat niet iedereen deze voordelen ziet.

Innovatieve kousmethode

Ook het artikel over de innovatieve kousmethode kon rekenen op veel lezers. De innovatieve kousmethode zorgt ervoor dat waterleidingen in rap tempo en zonder al te veel overlast worden vervangen. Om de waterleidingen te saneren volgens de innovatieve kousmethode wordt gebruik gemaakt van een ‘kous’ van kunsthars. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is te lezen in het artikel.

Gerelateerde artikelen