Waterwerende oplossing moet zorgen voor meer ventilatie in kruipruimte

4 juli 2017 | 2 minuten leestijd

Ubbink: “De Ubbink kunststof renovatiekoker is eenvoudig aan te brengen in bestaande muren om de ventilatie in kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen te verbeteren.” Het verwerkingsgemak is volgens het bedrijf toegenomen. De koker heeft een klemfunctie gekregen en kan daardoor niet door het geboorde gat zakken. Voor de isolatie is er een demontageoog aangebracht. “De renovatiekoker levert een optimale prestatie; de ventilatieoppervlakte is 16,9 cm².”

Makkelijke plaatsing

Het muurrooster is eenvoudig en flexibel te plaatsen doordat de vaste koppeling met de koker, die door de muur gaat, ontbreekt. De hellingshoek is hierdoor variabel voor de montage. De gebruiker heeft de keuze uit zes gaten om twee bevestigingsschroeven in te draaien. Pluggen zijn daardoor optimaal te positioneren in de muur, laat Ubbink weten. Door het gebruik van `louvres` is het rooster waterwerend. Minder water in de kruipruimte en meer ventilatie.  

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, waarbij de klant altijd centraal staat.  

Gerelateerde artikelen