5P UPS voor efficiëntie

15 July 2013

Eaton introduceert deze maand een nieuwe UPS (uninterruptible Power Supply), de 5P. Deze high-efficiency, line-interactive UPS is geschikt voor het beveiligen van servers, switches, routers en opslagapparatuur in dataracks en kleine datacenters.

De 5P UPS is bovendien geschikt voor virtuele omgevingen. Een aanvulling op de recent geïntroduceerde en populaire 5PX serie en biedt klanten een zeer breed UPS-programma tot 3kVA.

“Virtualisatie wordt steeds belangrijker, ook in kleinere IT-installaties” zegt Christophe Jammes, Product Manager enkelfase UPS-systemen bij Eaton.

Het grafische Lcd-display aan de voorzijde van de UPS toont zowel de belangrijkste informatie over de status als de belangrijkste real-time meetwaarden van het apparaat. Het display kan ingesteld worden in meerdere talen en de makkelijk te hanteren navigatieknoppen maken een snelle en duidelijke configuratie van de UPS mogelijk.
 
Een rendement tot 98% minimaliseert energiekosten en de vraag aan (benodigde) koeling, terwijl de ingebouwde kWh-meter zorgt voor een meting van de geleverde energie aan de belasting.